TRK in JAM cafe

Kaikille Bangkokissa majaileville ja tänne lähiaikoina matkaaville nyt on vinkkiä tarjolla! TKR on thaimaalainen artisti joka on muunmuassa tehnyt printtejä skedeihin ja flaijereihin ja nyt sen uusinta näyttelyä pääsee katsomaan veloituksetta JAMiin. Me käytiin näyttelyn avajaisissa ja nappailin muutamat kuvat, niin myös te jotka ette ole Bangkokiin suuntamassa seuraavan parin viikon aina näätte mistä mä oikeen höpisen. Itse rakastan TRK:n töitä ja kun näitä piirrustuksia pääse katsomaan läheltä ei voi kuin ihmetelle miten lahjakas tyyppi on! Näyttely on siis pystyssä 14 helmikuuta asti (lisätietoa täällä).

For everyone who are in Bangkok or traveling to Bangkok anytime soon, here is a little tip what to do (or see actually). TRK is thai artist who has done for example prints for skateboards and flyers and now you get to see his newest exhibition for free at JAM cafe. We went to check this out on the opening night and I took few photos for you to see what I’m talking about. I absolutely love his work and when you get to see the drawings up and close you just can’t disagree with me. Some people are just crazy talented! The exhibition is up until 14of February (more info here).

trk.jpgtrk1.jpgtrk2.jpgtrk3.jpgtrk4.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s