It’s not always heaven / we still fly together

raitapaita1.jpgraitapaita2.jpgraitapaita3.jpgraitapaita4.jpg

denim shirt bershka pullover and jeans pull&bear sunglasses rayban watch nixon wallet cotton on

Vuoden eka asu! Nyt alko kyllä vuosi varsin säädyllisellä asulla. Vaikka tää ei ole ehkä sieltä mun villimmältä puolelta tykkään tästä ihan hirveästi, koska tässä yhdistyy niin monet lempparit: Pull&Bearin parhaat farkut, Nixonin surffikello (rakkauuuus), uudet Converset (te ehkä näitte niitä valkosia tarpeeksi :-D) ja poikaystävän Raybanit. Olin siis tässä asussa koulussa yksi päivä, koska kyllä, meidän ei enää tarvitse käyttää joka päivä koulupukua! Tykkään silti pukeutua siistimmin kouluun (ja lämpösesti, luokissa on niin p*rk kylmä!) ja välttää käyttämästä muutenkaan Bangkokissa mitään rantariepuja. Rantarievuista puheen ollen voisinkin tästä lähtee pakkailemaan kyseisiä rytkyjä sillä me lähdetään ylihuomenna poikkiksen kanssa Phukettiin! Sitä ennen täytyy siis viimeistellä parit esseet ja esitelmä hehe…

ps. miksi smoothieden tekeminen ja lentojen buukailu on niin paljon kivempaa kun niiden koulutöiden loppuun vieminen?

pps. kenen ajatukset tänää vähän hyppii asuista rantareissuihin ja smoothiesiin?

This years first outfit post! Well this year started with such a modest outfit. Even though this outfit isn’t the craziest one I’ve worn, it’s one of my favourites ‘cos it has: best jeans from Pull&Bear, Nixons surf watch (loooove), new Converse (I think you saw enough of the old white ones? :-D) and my boyfriends Raybans. I wore this outfit to university the other day since we don’t have to wear uniform daily anymore. I still like to dress more proper (and warm, those class rooms are freezing) when I go to class and anyways I avoid using any beach wear in Bangkok. Speaking of beach wear I need to go pack such clothes right now since my boyfriend and I are going to Phuket Thursday! Before that I need to finish few essays and a presentation hehe…

ps. why making smoothies and scrolling through tumblr (and booking flights hehe) is so much more fun than preparing for presentation and writing essays? 

pps. who’s brain is hyper and jumping from outfits to beach trips to smoothies?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s