Phuket time of the year

*yhteistyössä CupoNationin kanssa*

phuket3.jpgphuket2.jpgphuket1.jpg

(kuvat on viiden vuoden takaiselta Phuketin reissulta, meneepä aika äkkiä!)

Oon viimeiset pari päivää kirjottanut kalenterin reunaan ylös pitkiä viikonloppuja ja lomapäiviä seuraavan muutaman kuukauden aikana. Haluisin niin paljon Phukettiin lomalle ja oonkin koittanut ettiä niin halpoja lentoja kuin hotellejaki. Miten Phuketin hotellit onkin aina niin törkykalliita verrattuna muihin Thaimaan kaupunkeihin?

Mulla kävi tuuri ja muhun otettiin yhteyttä CupoNationista. Kyseinen firma listaa nettisivuilleen alekoodeja yli 650 eri nettikauppaan, myös eri hotelli- ja lentosivuille! Kun tutkailin sivuja olin positiivisesti yllättynyt, että sieltä löytyy myös ebookersin alekoodi! Oon aikasemminkin maininnut, että tykkään käyttää ebookersia lentojen ja hotellien etsimiseen ja mulla on nyt siis mahdollisuus löytää ebookersin sivulta mun budjettiin sopiva hotelli kun pystyn hyödyntämään CupoNationin tarjoamat alekoodit. Mulla on vielä siis toivoa päästä kuukauden päästä Phukettiin minilomalle mun mini budjetilla :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s