Just another sunday brunching

cc1.jpgcc2.jpgcc3.jpgcc4.jpg

Sunnuntai ja brunssi Coffee Clubissa. Sunday and brunch at Coffee Club.

Tänää ei pään sisällä liiku hirveästi mitään, joten taidan laittaa läppärin kiinni ja lähteä käymään ikeassa. Tuleeko teillä kerättyä sieltä aina mukaan ylimääräisiä laseja, kippoja, keittiöpyyhkeitä, lakanoita, tavallisia pyyhkeitä ja kynttilöitä vaikka listalla olisi vaan yksi asia? Täytyy tässä matkalla ostaa laukkahevosten laput silmille, ettei seuraavaa kolmea kuukautta tarvitse syödä mama nuudeleita vaan koska “innostuin ikeassa silloin yksi sunnuntai”. Tai päästäisiköhän ne mua lasten leikkipaikkaan odottamaan, jos laitan poikaystävän hakemaan sen yhden listalla olevan asian? Ehkä en mene edes niin lähellä, vaan odotan vaan kiltisti autossa. Nyt täytyy mennä, se auto taitaakin jo odottaa tuolla mua.

Not much in my mind today so I think I’ll turn off my laptop and make a trip to ikea. Do you always end up buying glasses, bowls, towels, bed sheets and candles even when you only had one thing in your list to get? I probably need to get those blinders race horses wear so the next three months I don’t have to eat mama noodles ‘cos “I got little excited at ikea that one Sunday”. Or do you think they would let my wait at the kids play area, if I get my boyfriend to go pick up that one thing we need? Maybe I won’t even get that close and I will just wait in the car. Okay now I need to go, I think that car is now waiting for me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s