What did I wear – 2014

outfits1-copy.jpgoutfits2-copy.jpgoutfits3-copy.jpgoutfits4-copy.jpgoutfits5-copy.jpgoutfits6-copy.jpg

Kaikki vuoden asut samassa! Numero 7. oli ehdottomasti käytetyin, kun taas 3. ja 5.  oli kyllä lemppareimmat :-) Uuden vuoden lupaksena, näin blogin puolella, voisin yrittää panostaa tiuhempaan tahtiin ilmestyviin asukuviin.

Nyt takas sairastamaan. En ole niin hyvä opiskelija, että sairastaisin lomalla, eheeei, just samana päivänä tuun tietty kipeeks kun koulu alkaa. Toivottavasti jo huomenna pääsisin edes pikkusen normaaliin rytmiin kiinni ja saisin tänne kaikki rästissä olevat postaukset :-)

All the outfits of the year! Number 7. was the most worn one when again 3. and 5. were the favourites :-) As a New Years resolution I will try to focus on getting more outfit posts here in blog.

Now back to bed. I’m not that good student that I would be sick during holidays. No no I get sick the same day as school starts again hehe. Hopefully I’m already tomorrow feeling better and get to come back to blog world and finish all posts I have as half done in drafts :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s