DIAMOND Everything

diamond1.jpgdiamond2.jpgdiamond3.jpg

 

 hat asos jumper diamond jeans pull&bear shoes converse

Kerrankin asukuvia joihin voi jokunen suomalainenkin lukija samaistua! Löysin poikkiksen vaatekasasta kivan pitkähihasen ja oli pakko saada kokeilla. Onneksi Bangkokin ikeassa on super kylmä niin ei tullu hiki :-D Sori vähän hakusessa oleva tarkennus, kuvaajalla oli ekaa kertaa mun kamera kädessä ja meitä nauratti, joten vähän heikompi lopputulos hehe.

Oon nyt ollut reilu viikon velillä Floridassa, mutta palataan vielä hetkeksi mun 60 tunnin pysähdykseen Suomessa JA ihmisiin. En voinut olla enempää ihmeissäni ja kiitollinen miten monta ystävää mulla edelleen siellä on. Oon ollut lähes viisi vuotta maailmalla ja silti niin moni muistaa mun olemassaolon! Oon todella onnekas :-) Valitettavasti en kerennyt kaikkia näkemään vaikka juoksinkin paikasta toiseen kellon ympäri lähes nukkumatta, ensi kerralla lupaan olla pidempään! ( erityis kiitos naikalle, että vieläkin jaksat mua vaikka oon ehkä vähän hankala ystävä välillä, mutta oot varmaan 15 vuoden aikana tottunut mun jääräpäisyyteen :-D )

Muita hyviä juttuja Suomessa oli tietty äitin näkeminen, se että pystyi käyttämään villapaitaa ja kaulahuivia ihan kokoajan, kirpeän kylmä ilma, irttarit tietty, lämmin caramel latte (+ kurkku sourit ja happy joet hehe) ja miten sai puhua pälpättää suomea ja kaikkialla oli siistiä ja organisoitua :-D Oon kyllä kotimaastani ylpeä!

Kello on täällä 2am eli nyt nukkumaan minäkin pääsen aamusta joulun viettoon!

For once outfit photos that some of my Finnish readers can relate to also! I found this sweater from the pile of my bf clothes and I had to wear it. Luckily in Bangkok’s Ikea its pretty cold so I didn’t  get a heat stroke :-D Sorry the bad focus but we were laughing too much so the pictures are what they are.

I’ve been a bit over a week in Florida at my brothers place, but lets get back to my little 60 hour stop in Finland first. I could have not been any more surprised and thankful of how many friends I still have there. I’ve been away close to five years and still so many people can remember I exist! I’m super lucky :-) Unfortunately I didn’t have time to see everyone even tho I was running from a place to a place non stop with barely any sleep haha. Next time I promise to stay longer!

Other awesome things in Finland were of course seeing mommy, that I could use sweater and scarf all the time, crispy cold weather, Finnish candy ofc, warm caramel latte (+ cucumber sours and happy joes hehe) and how I could just talk Finnish constantly and how everything was so clean and organised everywhere :-D Proud to be from Finland!

It’s 2am here so time to sleep and celebrate christmas tomorrow!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s