happy hippie

to2.jpgto4.jpgto1.jpgto3.jpg

kimono h&m toppi zara shortsit cotton on

Enää yksi koe ja vikat kamat pakattavana (ketä mä huijaa, kaikki kamat pakkaamatta) ja oon valmis! Vaikka sanoinkin etten millään halunnut lähteä yhtään mihinkään Thaimaasta niin myönnän, että oon kyllä ihan super innoissani tästä reissusta. Viime joulun vietin täällä yksin kotona, makasin lattialla tujottaen tv:tä ja mussuttaen laatikollisen pipareita, joten joulu perheen kanssa kuullostaa kyllä todella paljon paremmalta :-D Ja onhan se ihana päästä Suomeen käymään ja nähdä kaikkia vanhoja kavereita, höpötellä menemään Suomeksi ja hei ne irttarit <3 (niitä alkaa arvostaa kun asuu maassa missä hyytelöpalat täynnä väri- ja makeutusaineita mielletään karkiksi, hyi).

Nyt tosissani alotan sen pakkaamisen ennenkun juoksen kokeeseen ja syön vikaa kertaa tämän vuoden puolella nuudeleita aamupalaksi, parasta :-D

Only one more exam left and last stuff to pack (who am I kidding, haven’t packed anything yet) and I’m ready to go! I do recall saying I didn’t really want to leave Thailand but I have to admit I’m super excited about this trip. Last Christmas I was in Bangkok alone at home, laying on the living room floor watching tv and eating a box of gingerbread, so Christmas with family does sound so much better :-D And it’s nice to visit Finland again, see all my old friends, talk in Finnish (!!!) and get some Finnish candy <3 (you start to appreciate Finnish candy when you live in a country where jelly full of  fake colour and sweetener is considered as candy, eww).

Now I really need to start packing before running to the exam and it’s time to eat noodles for breakfast for the last time this year :-D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s