What planet are you from, girl? And are there others like you there? ♫

mekko1.jpgmekko2.jpgmekko3.jpgmekko4.jpg

dress Love&Lies 

Mulla on noin 13 minuuttia aikaa postaa tää, juosta tosta ovesta ja hypätä autoon. Ollaan lähössä Huahiniin wakeboardaa, tempology 2014 bileisiin ja ratsastaa poneja rannalle! Ehkä eniten en jaksa odottaa, että pääsen ratsastaa, heppatyttö 4life :-D

Niin toi asu! Päällä Love&Lies merkiltä mekko, ostettu Balilta kesällä (ei nyt tuu kaupan nimi mieleen, Meri tietäis :-D). En ole keksinyt vielä minkälaisia rintsikoita ton alla pystyis käyttää, joten kokeilin ilman ja toimii! Yläosa on ommeltu niin, että ainakin näin pienirintaiset voi vapaasti viilettää ilman rintsikoita. Free the nipple!

Okei nyt täytyy vissiin oikeesti juosta autoon, palataan Philippines Photo diary part 2:en kanssa asiaan maanantaina!

I have about 13 minutes time to post this, run out of the door and get in to the car. We’re going to Huahin to wakeboard, tempology 2014 party and ride ponies on the beach. I have to admit I’m most excited about the ponies, pony girl 4life :-D

Oh yea and the outfit! I’m wearing dress from Love&Lies, bought in Bali this summer (can’t remember the name of the shop, Meri would know :-D). I haven’t really figured out what kind of bra to wear with this dress so I tried without and it works! The top part is sewed the way that girls with tiny boobs don’t need any kind of bra under. Free the nipple!

Okay now I really need to run. I’ll get back to you on Monday with Philippines Photo diary part 2!

One thought on “What planet are you from, girl? And are there others like you there? ♫

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s