CASA LAPIN

CL1.jpgCL2.jpgCL3.jpgCL4.jpgCL5.jpgCL6.jpgCL7.jpgCL8.jpgCL9.jpg

ONEDAY hostellin alakerrasta löytyy “Casa Lapin” niminen kahvila-ravintola. Oon käynyt siellä muutamina iltoina ihan vaan kahvilla ja naputelee niin postauksia kuin kouluprojektejakin. Nyt testattiin myös paikan ravintolapuoli ja oli pakko tulla jakamaan tää teijän kanssa. Jos haluaa syödä tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa (ja mehuja!) on tää paikka must visit! Syötiin lihapullapasta ja herkkusienipasta (vege!) ja kumpikin annos katosi parempiin suihin ennätys tahdissa. Hintataso on luonnolllisesti katuruokakojuja korkeampi, mutta Suomeen verrattuna todella halpa: tuorepuristetut mehut 3 euroa / pullo, erikoiskahvi 2,5 euroa, pastat noin 6 euroa / annos. Suosittelen!

From the same building as ONEDAY hostel you can also find a coffeeshop / restaurant called “Casa Lapin”. I’ve spent there few evenings drinking coffee, writing posts and doing uni projects. This time we went to try the restaurant side and I had to come share this with you guys. If you want to eat food (and drink juices!) made from quality ingredients this place is must visit! We had pasta with meatballs and mushroom pasta (vegetarian!) and both dishes disappeared within minutes. There prices are naturally higher than in street food shops, but compared to Finland still very cheap: fresh fruit juices 4 usd / bottle, caramel macchiato 3 usd, pastas around 8 usd / dish. See it, Eat it, Love it!

Casa Lapin x26

Sukhumvit Soi 26 (BTS Phrom Phong)

Bangkok

daily 7:30am-10pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s