ONEDAY I PAUSE AND FORWARD

Entrance-1.jpgReception-2-1.jpgReception-1.jpgLivingRoom-2-1.jpgLivingRoom-1-1.jpgKitchen-4-1.jpgKitchen-2-1.jpgKitchen-1-1.jpgCandid-1-1.jpgHallway-3-1.jpgHallway-4-1.jpgDorm-3-1.jpgDorm-2-1.jpgDorm-1-1.jpgIMG_1214-1.jpgBathroom-1-1.jpgBathroom-3-1.jpgIMG_1226-1.jpgBathroom4-1.jpgBathroom-2-1.jpgLaundary-2-1.jpgWorkingSpace-2-1.jpgWorkingSpace-1-1.jpgWorkingSpace-4-1.jpg

Mulle tarjottiin mahdollisuutta yöpyä reilu viikko sitten ONEDAY hostellissa. Alkuun ajatus yöpymisestä noin 2 kilometrin päässä kotoota hostellissa tuntui tyhmältä, mutta kiitos viimeaikoina huonosti nukuttujen yöunien, tuntui lopulta ajatus ihan hyvältä vaihtoehdolta. Ehkä jossain muualla saisin nukuttua edes yhden yön heräilemättä. En tietenkään ajatellut asiaa ihan loppuun asti kun pyysin kaveria mukaan ja juoruttiin lähes läpi yön, hehe.

ONEDAY on siis ihan uusi hostelli joka tarjoaa huonevaihtoehtoja aina dormeista jaetulla suihku- ja wc-tiloilla yksityisiin huoneisiin omilla kylpyhuoneilla ja aamiaisella. Me nukuttiin 6 hengen dormissa, mutta huoneessa oli loppupeleissä vain me kaksi. Paikka tarjoaa myös pyykinpesukoneet (pitkään reissaavien must have), keittiön omia kokkailuhetkiä varten ja olohuoneen varustettuna kahdella tietokoneella ja muutamilla matkaopas kirjoilla. Huoneiden hinnat alkaa 500 baht/ yö (noin 12 euroa) ja 2000 baht/ yö (noin 50 euroa) saa jo oman huoneen omalla kylpyhuoneella ja aamiaisella. Ei siis todellakaan kallis kun vielä ottaa huomioon, että sijainti on aivan mahtava. Voin etenkin suositella niille, jotka ei halua sinne khaosanin turistihelvettiin ja mielummin asustaa paikallisten asuttamalla alueella missä on rauhallisempaa ja paremmat kulkuyhteydet.

// I was offered an opportunity a bit over a week ago to stay at ONEDAY hostel. First the thought of staying in a hostel only few kilometres away from home felt stupid, but thanks to the sleepless nights I thought why not take this opportunity and maybe sleep better for once. I just didn’t think it through when I invited a friend of mine (hi Naz!) to come stay with me and ended up gossiping all night, hehe.

ONEDAY is brand new hostel that offers rooms from dorms with shared bathroom to privater rooms with own bathroom and breakfast. We slept in a 6-bed dorm, but in the end there was only two of us. The place offers also laundry facilitates (must for people backpacking long time), kitchen if you feel like cooking your own food and living room with two computers and few travel related books. The prices of the rooms start from 500 baht / night (around 17 usd) and with 2000 baht / night (around 65 usd) you already get private room with own bathroom and breakfast included. I definitely think this place is not expansive at all, especially when you think of the location. I can recommend this to people who want something else than that khaosan tourist hell and rather stay at the more locals area with quieter neighbourhood and also better transportation.

ONEDAY “PAUSE II HOSTEL”

contact@onedaybkk.com

(66) 02 108 88 55

http://www.onedaybkk.com

All pictures by Naz Brown

2 thoughts on “ONEDAY I PAUSE AND FORWARD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s