SWAY

sway1.jpgsway2.jpgsway3.jpgsway8.jpgsway6.jpgsway5.jpgsway11.jpgsway10.jpgsway7.jpgsway4.jpgsway9.jpg

Viime perjantaiksi sovittiin kaverin kanssa, että mennään kokeilemaan SWAY:ta. Olin lukenut kyseisestä paikasta jostain nettilehdestä ja tutkinut paikan facebook sivuja. Kyseessä on siis ravintola/baari, joka itse asiassa sijaitsee muutaman todella suositun clubin vieressä Arena 10:llä. Paikan sijainnin olin siis selvittänyt yhtenä hämyisenä baari-iltana, kun olin matkalla kyseiseltä clubi alueelta kotiin, hehe.

En lukenut mitään kommentteja paikasta etukäteen, joten mulla ei ollut mitään odotuksia tai mielikuvia paikasta. Ja voin vaan super hyper suositella paikkaa! Ruoka oli ihan OK, ei mitään tajunnan räjäyttävää (wingsit on kuulemma todella hyviä, joten niille vielä mahdollisuus), mutta drinkit oli super hyviä ja DJ oli varmasti Bangkokin paras. Tai siis, jos omaa täysin saman musiikkimaun kun minä, niin varmasti viihtyy. Meidän piti lähteä ajoissa kotiin, mutta kiitos super musan (ja ilmasten shottien) meidän ilta venyi lähes pilkkuun asti. Jos on Bangkokissa ja haluaa ulos, muttei täyteen ahdetulle clubille, niin en voi kuin suositella. Ja toim. huom. tämä ei ole ilmasilla shoteilla maksettu mainos vaan puhtaasti mun uusin lemppari paikka Bangkokissa ;-) Alta löytyy osoite!

Last friday my friend Naz and I made a plan to go visit SWAY. I read about the place beforehand from BK online magazine and from SWAY’s Facebook page. It’s a restaurant/bar that is actually located right next to few popular clubs at Arena 10. The location of SWAY I actually figured out on one shady night after leaving the club are to go home, hehe.

I didn’t read any comments about the place beforehand so I had no expectations of any kind. And I can only super hyper recommend SWAY! Food was OK, nothing mind-blowing (apparently the wings are really good so will give those a try), drinks were super good and the DJ was probably the best in Bangkok. Well at least if you own the same kind of music taste as me. We were supposed to go home early, but thanks to the superb music (and some free shots) we stayed there almost until 2am. If you’re in Bangkok and want to go out, but not to some super packed club, then I can only recommend this place. And this is not an ad paid with free shots, but honestly my new favourite spot in Bangkok ;-) Address right below!

SWAY

Arena 10

Thong lo soi 10 / Ekkamai soi 5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s