When it rains, it pours

Voi elämä, mitä täällä tapahtuu? Käyn tässä jaksossa vaan neljää kurssia (eilen mut heitettiin yhestä pihalle, eli vaan kolmea, sori äiti) ja mulla ei ole aikaa edes niihin! Oon kehitellyt itellleni vaikka mitä projekteja niin blogin osalta kuin koulunkin osalta ja vaikka kaikki onkin super jänniä ja motivoivia mun tunnit ei vaan riitä.

Ja jos ihan totta puhutaan niin ne ehkä riittäisi, mutta mun energia levelit on ollut lähiaikoina täysin nolla. Kaikki jotka tuntee mut tietää että nukun joka ikinen yö 8-10 tuntia, sammun viimestään kymmeneltä illalla ja herään joskus 7 aikaan. Oon kaikista aktiivisin aamusin ja aikasin herääminen on senkin takia aina ollut mun juttu. Nyt tää koko homma on menny ihan päälaelleen enkä nuku enää 7 tuntia enempää, nään järkyttäviä painajaisia jatkuvasti, heräilen öisin ja kun päätän nousta ylös oon järkyttävän väsynyt. Saatan pyöriä sängyssä aamuyöhön ja herätä iltapäivällä. Oon pohtinut mikä mua oikeen vaivaa ja tutkinut kaiken burnoutista ja stressistä uniapneaan. Eilen oli niin väsynyt päivä, että meinasin laittaa koululle sähköpostia “kiitos mulle riittää” ja lähtee reissuun. Onneksi en sitä tehnyt, koska viime yönä nukuin kokonaiset 8 tuntia, en heräillyt kertaakaan (tiedettävästi) ja olo on tänää paljon parempi! Tosin redbull auttaa vähän ehkä kanssa, mutta se nyt sallittakoon kunnes olo on täysin normaali.

Mulla on muuten koe kohta! Pakko ehkä juosta suihkuun ja tehä tää perus kokeeseen kertaaminen puolta tuntia ennen, as usual. Sitä ennen mun on pakko vielä kertoa, että mulla on oikeitakin postauksia tulossa! Tulee hostelli vinkkiä Bangkokista ja pari ravintola (Casa Lapin ja SWAY) suositusta kanssa. Palataan niihin tän viikonlopun aikana, jos tää olo pysyy yhtä energisenä :-)

Oh my life, what is going on? I have only 4 courses this semester (just got kicked out of one, so three, sorry mom) and I don’t even have time for those! I’ve created so many projects around this blog and at uni and even they’re all super exciting and motivating I just don’t have enough hours.

To be honest I might have enough hours but I just don’t have any energy left. Everyone who knows me knows I sleep every night 8-10 hours, I pass out before 10pm and I’m up around 7am. I get most of the things done in the morning and waking up early has always been most beneficial for me because of that. Now everything has gone all upside down and I sleep max 7 hours a night, I see crazy nightmares, I wake up multiply times a night and when I do get up I’m dead tired. I sometimes can’t sleep until way pass midnight and I would sleep until late afternoon. I’ve been thinking and researching what might be wrong and thought everything from stress and burnout to sleep apnea. Yesterday I was so tired all day I almost emailed uni saying “Thanks I’ve had enough” and left traveling. Thank god I didn’t do that since last night I slept full 8 hours, didn’t wake up all night (knowingly) and today I feel so much better! Okay I had a redbull to help me out, but I’ll accept the help until I feel completely normal again.

I  actually have exam soon! Need to go take a shower and do the usual revising half an hour before the exam starts. Before that though I wanted to tell you I actually have real posts coming up soon also! I’m gonna tell you about this hostel in Bangkok and I have few restaurant recommendations I also wanna share with you guys. I’ll get back to those during this weekend if I can just keep up this good energised feeling :-)

BKK2.jpgBKK1.jpg

 The difference when it’s sunny and when it rains in Bangkok

2 thoughts on “When it rains, it pours

  1. Syysdepis? Talvi tulossa jne. ja sen takia väsyttää. Tosin ei taida kyllä siellä puolella palloa oikeesti vaivata ihan samalla tavalla kuin täällä :D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s