Just another sunday in Bangkok

sunbrun1.jpgsunbrun2.jpg

dress H&M / necklace indiska / shoes converse / bag vans / hat asos

sunbrun3.jpgsunbrun4.jpgsunbrun5.jpgsunbrun6.jpgsunbrun7.jpg

Sunnuntai, brunssi Coffee Clubissa ja paras kaveri seurana. Ajatus ei tänää kulje sitten yhtään, kiitos kaverin eilisten synttärijuhlien (ja viinipullon), joten jätetään tänää höpinät välistä ja palataan asiaan ensi viikolla. Huomenna on muuten tiedossa yksi haastattelu ja en jaksa odottaa, että pääsen kertomaan teille mistä on kyse! Vaikka jännittääkin ihan hulluna oon niin innoissani ;-)

Sunday, brunch in Coffee Club and accompanied by best friend. I can’t seem to have much in my head today, thanks to my friends birthday party yesterday (and a bottle of wine), so I’ll get back to you next week. And tomorrow I have one interview and I can’t wait to come and tell you what it is about! I’m so nervous but so excited too ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s