Oh my hair, you have a life of your own

Voiko kukaan uskoa, että Bangkokin jollain kämäsellä lentokentällä (Don Mueng) on parempi wifi kun mulla kotona! No onneksi mä lähes asun jo täällä nimittäin oon – kyllä taas – matkalla Phuketiin! Mulla kävi vaan pari päivää sitten tosi paska tuuri ja mun imusolmukkeet turposi ihan hullun isoiksi – nielurisatulehdus. Silleen ettei tullut mieleenkään yrittää esimerksiksi syödä mitään. Pyörin koko päivän maanantaina sängyssä ja illalla raahauduin sairaalaan. Suoraan suoneen antibiootit ja kipulääkkeet ja kotiin. Tiistaina sama keikka ja keskiviikkona vielä kävin hakee 5 päivän antibiootti kuurin. En ikinä ole kuumeessa, aina vaan kun nää tyhmät nielu(kita?)risa what ever vaivat ilmenee. Osaako kukaan sanoa auttaako kitarisojen leikkaus? JA TÄRKEENÄ: sattuuko se ihan hirveesti? :-D Oon nynny

Can you believe that in this shitty Bangkok airport (Don Mueng) they have better wifi that I have at home? Well thank god I almost live here already since – yes again – I’m on the way to Phuket! I just had super bad luck few days ago and got tonsillitis inflamed. I couldn’t even imagine of eating anything. I was in bed all monday until by the evening I gave up and went to the hospital. They shot me full of painkillers and antibiotics since I had quite high fever. And I never ever have fever, only when I have this stupid tonsillitis problems. Can anyone say if it helps if I get them cut out in the surgery? AND IMPORTANT: does it hurt super much? :-D

hottsickface2.jpg

Ai mikä fiilis kentällä? Kipeen onnellinen! Seuraavaksi Phuket >

(otsikollahan ei ole mitään tekemistä tekstin, mutta kuvan kanssa :-D)

How am I feeling? Sick and happy! Next stop Phuket >

(the topic has nothing to do with this post, but the picture :-D)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s