Dreams, oh dreams they keep me going

Tietää, että on edellispäivänä lukenut liikaa muotiblogeja ja pohtinut omia asuja, kun yöllä näkee niistä jo unia. Muistan vaan kuinka selitin unessa yhdelle parhaalle kaverille kuinka vain kengät missä on läpinäkyvä muovinen tolppakorko on in. Muut korkokengät on siis ihan out. Ja sillä oli juuri semmoiset kengät jalassa! Sen jälkeen tää uni jatkui jonkun miekkatappelun parissa tai jotain muuta vastavaa, mikä nyt on mun unissa aika normaalia. Nyt vaan innolla odottelemaan tuleeko mun visioimat korkokengät lähiaikoina muotiin. Enneunia katos minä uskon näkeväni ;-)

You know you’ve been reading too many fashion blogs and thinking of your outfits when these things come to your dreams. I can only remember explaining to one of my best friends how only heels where the heel is plastic and see-through are in. All other heels are so out. And she was wearing shoes exactly like that! After that I ended up in a sword fight or something similar which is more normal to my dreams. Now I’m just excited to see if those kind of heels will actually become in fashion. Premonition dreams I believe ;-)

Ettei menisi vaan hulluista unista kertomiseksi niin esitellään tässä myös yhden laiskan leffa/vapaapäivän asua.

So I wouldn’t only tell you about my crazy dreams, here is an outfit of one lazy movie day.

bkkootd3.jpgbkkootd1.jpgbkkootd2.jpgbkkootd4.jpg

 

 

 

 neule Pulla&Bear toppi H&M shortsit Cotton On kengät Converse kassi Vans arskat Cubus

Mietittekö ikinä kuka ottaa bloggaajien kuvat? Kuka on kameran takana? Ehkä joku ammattilainen vai sittenkin vaan jokun kaveri? Onko kamera automaatti asetuksilla vai onko näin monella bloggaajalla osaavia valokuvaaja kavereita? Millainenekohan kamera ja linssi on kyseessä? Onkohan kyseistä komboa kenen tahansa helppo käyttää? Pohdin tätä tosi usein kun luen blogeja ja katselee kuvia itse bloggaajasta.

Do you even wonder who takes the photos of the bloggers? Who is behind the camera? Maybe someone professional or just a friend? Is the camera on auto setting or does this many bloggers have camera expert friends? What kind of a camera and lens they might use? Is that combination easy to use? I think of these things quite often when I read blogs and see pictures of the bloggers them selves. 

Itse ostin mun rakkaasen Olympus Pen ELP-5:seen 45mm 1.8 linssin ja se jos jokun on puhdasta rakkautta. Se on maailman helpoin käyttää ja vaikka mun tämän kerran asukuvaaja ei ikinä ole kyseistä kameraa pitänyt kädessään tuli näistä kuvistä näikin hyviä! Oon todella innoissani tästä uudesta kombosta.

I bought for my love Olympus Pen ELP-5 a new lens, 45mm 1.8 and man it is pure love. It is super easy to use and even though the person who shot my outfit this time has never held this camera before, we got pretty good photos in my opinion.

Ja tässä tulee teille paljastus mun kameran taakse;

And here I relieve who is behind my camera;

bkkootdpeter.jpg

Sain kyseiseltä herralta luvan lätkästä sen kuvan demostroimaan kuka mun asukuvat ottaa (tytöt lähettäkää kuva + puhelinnumero mun spostiin ja lupaan toimittaa eteenpäin ;-)).

I got the permission to post this photo to demonstrate who took my photos (girls sent picture + phone number to my email and I promise sent them forward ;-))

2 thoughts on “Dreams, oh dreams they keep me going

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s