“You’re a catalyst to your happiness you know”

Phuket, miten sua kaikki inhookin niin paljon ja minä vaan aina tulen takasin :-D Ehkä sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että asun aina Katalla (okei kerran asuin Patongilla) ja tunnen niin monta huippu tyyppiä sieltä. Plus Katalla nyt vaan on parhaat aallot ja Surf House. Asuin muuten tällä reissulla tosi kivassa hotellissa missä oli ihan mahtava hinta-laatu suhde. Voisin ottaa teille kuvia ja esitellä paikan kun keskiviikkon lennän takasin Phukettiin :-) Joo joo taas Phukettiin, mutta sielä on vielä tämän ja ehkä jopa ensi kuun loppuun aaltoja, joten pakko ottaa ilo irti että voi surffata! No nyt niitä Phuket kuvia (joitan onkin tosi vähän) ja lopussa on vielä video minkä tänää kasasin meijän GoPro pätkistä.

Phuket, oh how everyone hates you so much and I always keep on coming back :-D Maybe it has something to do with that I always stay at Kata Beach (okay, once I stayed at Patong) and I know so many great people there. Plus Kata Beach just happens to have the best waves and the Surf House. At this trip I actually stayed at a really nice hotel which I probably introduce to you on my next trip there. That next trip starts on wednesday when I fly back to Phuket. Yea yea Phuket again, but they still have waves until the end of this month and maybe even until the end of next month so I have to enjoy the possibility to surf. Okay so here is the Phuket photos (have only few actually) and a video I edited from our GoPro clips.

phuket1.jpgphuket2.jpgphuket3.jpgphuket4.jpgphuket5.jpgphuket6.jpg

Kuvat Lotta

 

2 thoughts on ““You’re a catalyst to your happiness you know”

  1. Mun mielestä Phuketia parjataan ihan suotta.. Onhan toki ne täyteen tungetut turistiresorttirannat aika kaukana sellaisista vaaleahiekkaisista unelmarannoista, mutta kyllähän se on itestäkin kiinni aika paljon että minkälaisen siitä reissusta tekee :-) Kiva vaan jos on löytyny joku homma, mitä sinne menee puuhailee! Ekalla kerralla kun kävin Phuketissa en tykänny siitä sit niin yhtään, mut tokalla kerralla otin eri asenteen, vuokrattiin mopo alle ja ajeltiin ympäriinsä tsiigailemassa eri mestoja. Oli huomattavasti miellyttävämpää kuin vaan mäkättäminen rantakuppilassa :P

    Like

    1. Joo oon aivan samaa mieltä! Sieltä löytyy niin ihania täysin tyhjiä rantoja, mutta löytyy myös isoa hotellia ja sitä kuuluisaa kahvilaketjua. Se on niin itsestä kiinni meneekö sinne sillä asenteella “että tää nyt vaan on perseestä” vai “katotaas mitä kaikkea tää saari ihan oikeesti tarjoaa” :-)

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s