“But by the time you looked away I already knew I couldn’t fake it”

of3.jpgof1.jpgof2.jpgof4.jpg

mekko Asos kengät H&M kaulakoru Chiang Rai hilltribes 

Sanotaan tähän alkuun, että tuulisella säällä hävyttömän lyhyt mekko oli huono idea. Sai roikkua helmoissa etten esitellyt teille myös mun söpöjä alusvaatteita. Halusin kuitenkin julkasta nää kuvat, koska tää oli vaan niin söpö asu, enkä ikinä pukeudu “söpösti”. Viimeksi mulla on tainnut olla vaaleanpunainen mekko päällä 4-vuotiaana satubaletissa (äiti saa korjata jos olen ihan väärässä). Toi kaulakoru taas on mun ehdoton lemppari. Se maksoi ehkä 7 euroa ja löytyi jonkun vuoristoheimon kojusta missä ne myi matkamuistoja.

Nämä on viimeset asukuvat Balilta ja seuraavan kerran asukuvia tulee sitten Bangkokista tai Phuketista. Lähden nimittäin huomenna illalla Phukettiin muutamaksi päiväksi kattomaan jos sielä olisi yhtään surffattavia aaltoja ja tietty moikkaamaan Lottaa! Toivottavasti pystyn pitää tän 1-2krt / kuukaudessa matkaustustahdin yllä vuoden loppuu, koska tää motivoi nimittän kummasti hoitamaan koulujutut ajallaan ;-)

Let’s say to the start that wearing a tiny tiny dress on a crazy windy day was not the best idea. I had to hold on the hems constantly so I wouldn’t be showing you my cute underwear also. I still wanted to show you these photos cause this is just so super cute outfit and I never wear anything “cute”. Last time I wore a pink dress must have been when I was 4 years old going to a ballet class (mom can correct if I’m completely wrong). That necklace then again is my all time favourite. It cost me maybe 7 euros and I found it from a stall at Chiang Rai mountains where the tribes were selling souvenirs. 

These will be the last outfit photos from Bali and next time you’ll see outfits from either Bangkok or Phuket. I’m heading to Phuket tomorrow evening for few days to check out if they have any waves and of course to see Lotta! I hope I can keep up this 1-2 time per month traveling pace until the end of the year. It really motivates me to do all my uni work on time ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s