Bali boho

Voi Bangkok Bangkok mitä sä pienelle ihmiselle oikeen teetkään. Noh ennen kun kerron teille mitään tän ekan kotiviikon tapahtumia niin palataan tosiaan viikko taaksepäin takas Balille. Samalla kun napsin Merin asukuvat sain Merin tatioimaan myös mun omat asut, kätevää!

Oh Bangkok Bangkok what do you do to a tiny person. Well before I start to bubble anything about whats been going on during this first week back here, let’s rewind a week back when I was still in Bali. Since I shot Meris outfits while in Canggu I got her to shoot mine too, handy!

outf1.jpgoutf3.jpgoutf4.jpgoutf5.jpgoutf6.jpg

 mekko h&m, hattu stradivarius, kengät h&m, nilkka- ja rannekorut kerätty ympäri maailmaa

dress h&m, hat stradivarius, shoes h&m, bracelets from around the world

Jos ihan totta puhuttaan niin mulla ei ole mitään käsitystä milloin oon ton mekon ostanut. Se on varmaan jo vuoden roikkunut kaapissa ja oon aina huokaillut, että joku päivä mä sen vielä päälleni kiskon. Aina kun sitä oon kotona sovitellut on se tuntunut vaan niin hävyttömän lyhyeltä. Tajusin vasta näitä kuvia kattoessa, että damn eihän se edes ole niin lyhyt, joten varmasti nyt jatkuvasti ainakin rantareissuilla päällä. Tohon hattuun rakastuin palavasti Singaporessa ja vaikka mulla onkin jo se “täydellinen” fendora oli mun pakko nappaa toi yksi koko isompikin itelle. Tossut on itseasiassa samat mitä käytin koko viimevuoden kesän Suomessa, tosin se pari unohtu Suomeen autoon niin ostin uudet. Noi on niin huonoa matskua, ettei ne montaa kuukautta jatkuvaa käyttöä kestä, mutta en ole mistään löytänyt yhtä mukavia tossukoita jalkaan. Vähän kun vanhana ajan kotitossut! Korut on ne samat vanhat, tosin muutaman saanut lisää ja muutama vanha hajonnut tai hävinnyt.

Voisin kirjottaa tähän vaikka tikusta asiaa, ettei tarttis alkaa ekoja läksyjä pakertaa, mutta mun on pakko luovuttaa. Tää koko viikonloppu tulee olemaan niin kiireinen, ettei muulloin ole koulujutuille aikaa. Palataan siis viimeistään maanantaina astialle!

To be honest, I have no idea when I bought that dress. It has been most likely already a year in my closet and I’ve always longed for to use it. Everytime I’ve tried it on at home I has felt so short, but I wanted to give it a try. Not until I saw these photos I realised that it’s not that bad, so I most likely will be using it all the time at least while I’m around beach places. I fell in love with that hat in Singapore and even though I have that “perfect” fendora already I had to get that bigger model for myself too. The shoes are actually the same as I wore last year all summer at Finland. Though that exact pair I forgot in my car in Finland so I just bought another pair. Those are anyways so bad quality that they won’t last many months, but I just haven’t found a similar model that would be better quality. And those feel like the slippers that people wore inside their houses back in the days, super duper comfy. Bracelets are the same old I always wear, though I got few new ones and lost some old one in the sea.

I could just bubble anything irrelevant here just so I wouldn’t have to start with my homework, but I need to give up now. This whole weekend will be super fun but busy so I won’t have time for homework later. So let’s get back to business maybe by monday! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s