Time to say thanks and bye

10592912_10152437093273705_1501618083400482435_n.jpg

KIITOS BALI! Ehkä elämäni paras kesä. Aikasemmin pohdin mitä teen tän kesän jälkeen ja en edelläänkään ole ihan varma, mutta ainakin olen nyt matkalla Bangkokiin. Oon ehkä liian kunninanhimoinen skipatakseni jakson koulussa. Tosin en vieläkään ole maksanut (tai edes valinnut :-D) kursseja huomenna alkavalle jaksolle, mutta ehkä mä tässä lennon aikana kerkeen tehdä jonkin näköisen päätöksen. Sitä ennen haluan kiittää kaikkia matkan varrella tapaamiani tyyppejä. Te teitte mun kesästä huipun enkä voisi olla kiitollisempi kaikista hulluista yhteisistä muistoista. Kiitos (ja Anteeks) :-D

Bali, I love you. You gave me awesome waves, awesome people and crazy good memories. I will be back sooner or later for some Batu Bolong waves, tacos & tattoos tuesday at Deus, for far too many double doubles at Alleycats (or blenders at steps), getting inked again at Lady Rose and for seeing all you who made my life crazy good. Thank you, Terima Kasih, Kiitos, I love every single one of you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s