Here I come SINGAPORE !

spore.jpg

Koska käytännön syistä joudun poistumaan Balilta (viisumijuoksulle) päätin lentää Singaporeen. Malesian Kuala Lumpurissa kun oon käynyt jo eikä se oikeen iskenyt. En tiedä minkälainen wifi siellä odottaa, joten jos ei muuta niin palataan Singapore kuvien kanssa ens viikon loppupuolella! Laittakaa vinkkejä, kysymyksiä tai mitä vaan Singaporeen liityvää inboxiin niin palailen taas astetta viisaampana vastailemaan :-)

Because for practical reasons I need to leave Bali (visa run) I decided to fly to Singapore. Since I’ve been to Kuala Lumpur in Malaysia before and just didn’t love it. I have no clue how the wifi will be there, so if nothing else I’ll get back to you with Singapore photos by the end of next week! Sent me tips, questions or anything related to Singapore to the inbox and I’ll come back little wiser and will answer you all :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s