Gitgit waterfall

gitgit2.jpggitgit3.jpggitgit4.jpggitgit5.jpggitgit6.jpggitgit7.jpggitgit8.jpggitgit9.jpg

Käytiin muutama päivä sitten Gitgitin vesiputouksella. Sinne ajaa tästä Kutalta reilut pari tuntia ja on just sopiva päiväreissukohde. Tosin jos on yhtään heikko happi niinkun tytöillä aamulla niin kannattaa miettiä uusiksi. Auton takaluukussa istuminen kun ajetaan vuorilla serpenttiiniteitä ylös alas voi huonontaa oloa huomattavasti :-D Meillä oli mukana tietty gopro ja vihdoinkin kun oli töissä rauhallisempi päivä sain editoitua taas videon! Ei ehkä mun paras pätkä, mutta saatte ehkä vähän ideaa millaisessa paikassa käytiin. Voin vaan suositella :-)

We visited few days ago Gitgit waterfall. It’s about 2,5 hours from Kuta with a car and perfect destination for a day trip. Unless you feel as shaky in the morning as girls did. Sitting in the trunk of the car while we drive up and down those mountain roads can make you feel a lot worse :-D We of course had the gopro with us and I had less hectic day at work so I edited a video! Probably not my best edit, but maybe it can give you some kind of an idea of the place we visited. I recommend :-) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s