Mulla oli eilen pää täynnä kaikkia pieni turhia hömppä juttuja mitä haluaisin kertoa, mutta arvatkaa muistanko niitä tänää enää? No en tietenkään. Nukahdin kesken näpyttelyn ja nukuin melkein 12 tunnin yöunet ja tuntuu, että aivot olisi tyhjentynyt täysin. Kokeilen tässä tänää saada ajatuksia kasaan ja jos illalla tulisi jotain mieleen. Sillä aikaan kun keräilen itteäni niin kysyisinkin teiltä, mitä te täältä haluatte lukea? Surffi juttuja? Bali vinkkejä? Mun elämästä enemmän? On itse niin vaikea nähdä omaa elämää ulkopuolisen silmin tai omassa elämässä mitään sen erikoisempaa, joten mielenkiintoisten juttujen keksiminen välillä tökkii. Kaikki ideat siis otetaan vakavasti harkintaan!

I had yesterday my head full of small unimportant things I wanted to come and share, but guess if I can remember any of those anymore? Ofcourse not. I fell asleep and slept almost 12 hours and I feel like my brains are completely empty. I’ll try to get my thoughts together today and see if I can remember some of those things by tonight. Meanwhile I wanted to ask you guys, what would you want to read from here? About surfing? Bali tips? More about my life? It’s so hard to see my life with the eyes of another, so coming up with interesting topics to write about is sometimes hard. I will consider all the ideas you give me!

phbb1.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: