Hehe, tää blogi näköjään vähän jäi kun alotin työt. Nyt alan olemaan aikalailla kärryillä mitä mun täällä pitäis tehdä kun on jo 10 työpäivää takana. Vielä parempi tilasto on surffin osalta, 13 surffatua päivää ja 16 päivää oon täällä ollut! Ei yhtään paha. Nyt pitäis enää löytää jostain itelle pienempi lauta testiin niin pääsisin suunnittelemaan ihan omaa lautaa! Joku semmonen pieni ja vikkelä (just joo :-D). Tosin sain eilen selkäni tosi pahasti jumiin ja jossain vaiheessa meloessa ulos alkoi näkö sumentua oikeesta silmästä. Mietin siinä hetken, että mitähän tässä tapahtuu. En sitten uskaltanut enää lähtee sekoilee sinne aaltoihin kun vaan vasen silmä näki mitä tapahtuu. Mun selkää on koitettu hieroa auki, mutta taitaa tulla kiropraktikko tai akupunktio keikka. Kenelläkään kokemusta kumpi toimisi paremmin jumiutuneen selkään?

Hehe, I kind of forgot the blog once I started to work. Now I’ve worked here for 10 days so I have some kind of an idea what I’m supposed to do. I have also surfed 13 days out of the 16 that I’ve been here! Not bad at all. Now I would just need to find a smaller board to test out so I could start to design and think about getting a board of my own. Some small and quick one (yeah right :-D). No, actually I got my back really badly stuck yesterday while paddling and the vision of my right eye started to get fuzzy. I was thinking for a while what hell is happening and in the end I ended up getting out of the water. I thought it’s not very safe for me to go out when I only have vision in my left eye. I tried to get my back muscles to open up by a massage but it didn’t really make a difference. I will test chiropractic or acupuncture next. Anyone knows which one would be better for back pain?

Ollaan muuten kuvattu varmasti lähemmäs sata surffipätkää goprolla. Haluutteko lisää videoita vai pitäiskö mun ihan ottaa kuviakin täällä? Jos totta puhutaan niin kannan kameraa joka paikkaan mukana mutten ikinä ota yhtäkään kuvaa. Täytyy kyllä skarpata!

We have by the way filmed probably close to hundred surf clips with my gopro. Would you wanna see more videos or should I take pictures here too? To be honest I carry my camera with me almost everywhere but I never take any photos. I need to do better in this.

Nyt pitäisi saada työt viimeisteltyä, käydä vähän vielä surffaa ja sitten lentokentälle. Sanna ja Lotta tulee tänää kylään ja tuo mulle (ehkä, toivottavasti?) salmiakkia!!! Huomenna pääsen sit tyttöjen kanssa surffaa, kun sain niille surffiopenkin bisse palkalla ;-)

Now I need to finish my work, go surf few more waves and then head to the airport. Sanna and Lotta are coming here today and bringing me (maybe, hopefully?) some Finnish liquorice candy!!! Tomorrow I get to go surf with my girls and I even got them a surf instructor who only charges them in beers ;-)

balisunset.jpg

Selamat Malam people ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: