finally, bali

Totta tosiaan viime torstaina laskeuduin Balille ja huomenna alkaa työharjottelu! Oon kerennyt jo surffaamaan mukavat 7 tuntia tän muutaman päivän aikana ja eilen kuvattiin pikkunen fiilis video :-)

So I landed at Bali last thursday and tomorrow starts my internship! I’ve already been surfing 7 hours in these few days and yesterday we shot a little video :-)

Huomenna kai lähetään taas jonnekkin surffailee ja tekee uusi photoshoot surffikoululle (oon siis surffikoululla työharjottelussa) ja laitan teille niitä kuvia sitten joskus. Ja ehkä edellisen photoshootin kuvia, jos löydän ne jostain toimiston koneen uumenista.

Tomorrow we might go on a surf trip and do a new photo shoot for the surf school (yea I’m an intern at surf school) and I will post those photos then later. And maybe I can find the photos from our last photo shoot on our office computer!

6 thoughts on “finally, bali

 1. heippa, pakko kysyä sun opiskeluista :P minkä kautta hait opiskelemaan thaimaaseen? asiaexhange.org? haluaisin suorittaa maisterin tutkinnon bangkokissa : ) meinasitko itse vielä suorittaa maisterin tutkinnon yhaikuissa?

  Like

  1. Hain ihan suoraan kouluun ilman mitään välikäsiä :) Mun ymmärtäkseni noi AE:t yms on vaan vaihtoon lähteville, että jos koko tutkintoa haluaa lähtee suorittaa niin kannattaa käydä eism Kilroylla. Ite hoidin koko homman yksin ihan vaan lähettämällä koululle spostia :) täältä vielä lisää tietoa: http://blogbook.fi/sunsetandfridays/a-little-about-my-education/
   Mulla on vielä joku vuosi kandia jälkellä, joten en oikeen jaksa ajatella että tekisin maisterin :D Jost teen niin Suomessa jollain englannin kielisellä linjalla. :)
   Kannattaa muuttaa Bangkokiin opiskelemaan! Ihan mahtava kokemus.

   Like

 2. huippua! : ) Itekin miettisin ensin etten jaksa mitään maisteria enää suorittaa, mut kelasin et tä on hyvä keino päästä ulkomaille ja samalla sais jotain hyötyä ku sais maisterin paperit :D Tapasin just yhen brittiläisen opettajan Tallinnassa kuka opettaa tietojen käsittelyä Bangkokissa jossain ylopistossa ja hän kehotti mua menemään Singaporeen enemmin, no ei kyl kauheesti kiinnostain maksaa mitään 15 000 € 2 vuoden opiskeluista :P

  Like

  1. Joo ja Singapore on tosi kallis Aasian maa asua, Bangkokissa on kaikki samat mukavuudet ja paljon halvempaa :) Kannattaa vaan laittaa sähköpostia eri yliopistoihin ja kysellä mitä papereita ne haluaa (ainakin kaikki käännettynä virallisella kääntäjällä englanniksi) ja paljonko tutkinnot maksaa. Niissä on aika isoja eroja itseasiassa. Meidän koulussa on kait halvimmat lukukausi maksut maisteriopinnoissa, mut meillä on vaan kaks eri linjaa. Google on kaveri :-D

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s