Musta ei ehkä kuulu mitään noin viikkoon kun yritän pakkailla vikoja kamoja ja lukea kokeisiin. Oon kyllä vieläkin kipee, mutta nyt ei vaan ole enää aikaa sairastaa. Tätä tavaraa täällä talossa on niin julmetusti ja toi reilu parisataa sivua luettavaakin odottelee mua tuolla. :-D Miten motivaatio bloggailla ja siivota taloa onkin ihan huipussaan kun vaihtoehtona on lukea kokeisiin, hehe.

You probably won’t hear from me for about a week. I’m trying to pack and read for my exams. I’m still sick actually, but I just don’t have time to be sick anymore. We have so much stuff in this house to pack and I have about 200 pages to read. Wonder why the motivation to blog and clean the house is so high when the other option is to read for my coming exams, hehe.

hasa1.jpghasa2.jpg

Ei kyllä yhtään haittaisi lukee kokeisiin toi palleroinen kainalossa. Ehkä äiti lähettäisi pikkusen tänne lomalle? :)

I wouldn’t mind to be reading for exams next to that little man. Maybe mom could sent him over for a holiday? :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: