jungle fever, almost

Vihdoin ja viimein se on ohi! Kaikki esseet ja projektit on tehty, enää yksi esitelmä ja kokeet. Edes kokeet ei stressaa kun kaikki raportit on palautettu. Tää jakso on ollut varmasti hirvein ja haastavin ikinä mun yliopisto aikana. Ottaen vielä huomioon, että normaalisti teen jaksossa ainakin kuusi kurssia ja tässä jaksossa tein vain viisi, on tää työmäärä ollut ihan sairas. Jos ikinä annoin teidän ymmärtää, että täällä on ihan helppoa ja mukavaa niin perun kaikki sanani nyt.

Ja koska Bangkokissa on taas mielenosoituksia, teitä suljettu ja pommiuhkia ja mulla sopivasti lomaa, karkasin pitkää viikonloppua viettämään Ko Changille.

Finally it’s over! All essays and projects are done, just one presentation and exams to go. Even the exams can’t stress me anymore when all the reports are done. This semester has probably been the most horrible ever during my time in university. And when you think that I usually do at least six classes per semester and this semester I only did 5, the amount of work we had was insane. If I ever made anyone think it’s easy and chill here I take that back now.

And because there is protests in Bangkok again, roads are blocked, bomb threats and I have little holiday, I ran off to Ko Chang for a long weekend.

koc1.jpgkoc2.jpgkoc3.jpg

Koska ei ole hyvää ilman huonoa, niin meikä on taas kipee. Keskesinhän olla jo ainakin kaksi viikkoa terveenä. Tällä kertaa todennäköisesti keuhkokuume tai joku vastaava. Muuten siis ollut mukava loma, mutta kun puolet päivästä yksii niin, että keuhko on tulessa, eikä maillahalmeilla ole apteekkia niin rupee vähän ahdistaa. Huomenna siis takasin Bangkokiin ja sairaalaan keuhkokuviin, jännää.

And there is never good without some bad too. I’m sick again. Well I was fine almost two weeks already. This time I most likely have some lung infection or something. Otherwise I’ve had nice holiday, but when you half of the days cough so much you feel like your lungs are in fire and there is no pharmacy around, you start to get annoyed. So tomorrow back to Bangkok and visit some hospital for a lung check up, exciting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s