good morning friday

peura.jpg

Jugurttia, marjoja ja mysliä, ruisleipä avocadolla, pari kananmunaa ja mangoteetä uudesta teekannusta. Näillä eväillä alkaa hyvä päivä, etenkin hyvä perjantai vapaapäivä! Oon kipee jo viidettä päivää ja kouluprojektitkaan ei ota loppuakseen, mutta nyt alkaa olemaan jo kaikesta huolimatta positiivisempi fiilis. Kaikki projektit on kuitenkin suht loppusuoralla (myös tää kuumeflunssa mikälie) ja voi alkaa ottaa rennommin. Ehkä sitä pääsis jopa reissuun jonnekin ensiviikolla, kun viime- ja tämänviikon rantalomat ei onnistunut.

Nyt siirryn takas jatkamaan tän aamiaisen parissa ja kattelemaan ikkunasta ihanaa aurinonpaistetta. Ulkona on +38, mutta edes se tuskainen kuumuus ei haittaa, nyt alkoi viikonloppu.

Yoghurt, berries and muesli, rue bread with avocado, two boiled eggs and mango tea from my new teapot. With this set you start a good day, especially good off-duty friday! I’m sick now for fifth day already and school projects don’t seem to end either, but nevertheless I’m starting to feel more positive. All the school projects will end soon (hopefully this flu fever whatever too) and I can start to relax more. Maybe I could even go and have a small holiday somewhere since my last and this weeks beach trips had to be cancelled.

Now I get back to my breakfast and look from the window the amazing sunshine. It’s +38 degrees outside, but even the unbearable heat doesn’t matter, now started my weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s