Kuala Lumpur part one

Nyt vihdoin Kuala Lumpurin kuvien kimppuun. Kerron myös vähän missä kaikkialla me pyörittiin, niin saatte vinkkejä mitä kaikkea KL:ssä kannattaa tehdä. Näitä kuvia ja juttua on niin paljon, että jaoin tän kahtia. Tässä tulee siis osa yksi!

KL1.jpgKL2.jpg

Me asuttiin Fahrenheit Suites nimisessä hotellissa. Itse hotelli sijaitsee ostoskeskuksen päällä, joten oltiin todellakin ihan keskustassa. En tajunnut ottaa yhtään kuvaa meidän huoneesta, mutta niitä löytyy esim agodasta samoin kuin hintatiedot. Voin todellakin suositella tätä hotellia. Oli ihan mahtavalla paikalla, hyvä hinta ja huoneet oli kivoja.

KL3.jpgKL4.jpgKL5.jpgKL6.jpg

Pavilion ostoskeskus löytyi suoraan meidän hotellin vierestä. Jos olisin tullut shoppailut mielessä KL:ään oisin varmasti tyhjentänyt lompakkoni tänne. Pavilionista kun löytyy mm. Topshop, Pull&Bear ja Superdry näin muutamina mun lemppareina. Siellä on myös tosi paljon eri maiden keittiöitä tarjolla eri ravintoloissa sekä foodcourt. Mun lemppariksi nousi ehdottomasti Carlos Mexican Canteena. Ehkä elämäni parhaita nachoja!

KL7.jpg

Kuka on vähän vihanen ennen aamupalaa? :D

KL8.jpg

“Toast with Kaya and Butter”

KL9.jpg

“Asam Laksa”

KL10.jpgKL11.jpgKL12.jpg

Viimeisenä aamuna käytiin syömässä paikalliseen tapaan Imbi Marketilla. Paikka on pieni ja täynnä erilaisia ruokakojuja, mistä saa mitä ihmeellisempiä ruokia. Meillä oli mukana paikallinen kaveri joka osasi auttaa ruokia tilatessa. Leipää uskalsin maistaa ihan voin kanssa, kaya näytti tyhjään vatsaa turhan pelottavalta. Kuulemma oli hyvää. Asam Laksa on kevyesti tulinen nuudelikeitto vihannesten ja kalan kanssa. Itse rakastan tulista ruokaa ja kalaa, joten tämä kyllä maistui. Imbi marketilta voi myös ostaa kotiin vihanneksia, hedelmiä ja päivän lehdet. Jos olisin pidempään ollut, olisin hakenut täältä kotiin aamupala tarvikkeet ja paikallisen hesarin.

Imbi Market löytyy osoitteesta: Pasar Rakyat, 8 Jalan Melati, Pudu, 55100 Kuala Lumpur

Auki 7:00 – 11:00. Vain siis aamun, joten paikalle ajoissa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s