home is where the best waves are

bb0.jpgbb1.jpgbb2.jpgbb3.jpgbb4.jpgbb6.jpgbb7.jpgbb8.jpgbb9.jpgbb10.jpgbb111.jpgbb121.jpg

Tää viikko Balilla on kyllä ihan liian lyhyt. Just pääsee hyvään vauhtiin surffaa ja heti pitää jo lähteä. No, tänää ja huomenna vielä kerkee pari tuntia smurffailee ennen kun taas pakkaan kamat rinkkaan ja jatkan matkaa. Tosin reissaaminen ei mun osalta ihan vielä lopu, mutta palataan siihen huomenna!

Oli muuten ehkä mielettömin auringonnousu lentokoneessa kun lensin tänne! Koko neljän tunnin lennon tuijottelin naama ikkunaruudussa millon pilviä ja millon maisemia. Vaikka itse en lentämisestä tykkää (se on vaan niin puuduttavan tylsää) niin nyt oli kyllä mukavin lento pitkästä aikaa. Pakko myös nostaa peukku Air Asialle, ikinä ei ole lennot ollut myöhässä tai lennoilla ikäviä lentoemäntiä. Halpis lentoyhtiöksi ne osaa kyllä hommansa hyvin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s