a little bit about me

Koska taidan olla pikkuruisin bloggaaja, joka blogbookiin on muuttanut ja varmasti moni ei ikinä ole kuullutkaan musta tai Sunset and Fridaystä niin ajattelin tulla vähän avaamaan teille, että kuka oikeen olen, mistä mä tulen ja mitä täällä tapahtuu.

saf2.jpg

Minä itse, vuonna -91 Espoossa syntynyt ja kasvanut, lukion Helsingin Eirassa käynyt ja sittemmin Bangkokiin muuttanut yliopistossa opiskeleva beach bum. En ole mikään arvosanoista kiinnostunut hikipinko, eikä mua helpolla saakaan tekemään mitään mikä ei vaan kiinnosta, vaikka aina lupaan kyllä parhaani yrittääkin. Olen täysin toinen ääripää matkustaessa, valmis tekemään mitä vaan, että pääsen reissuun ja lähtemään ihan heti lähes minne vaan. Uskon vahvasti karmaan ja ihmisten olevan pohjimmiltaan ihan hyviä tyyppejä. Parisuhteessa olen 6’6 pitkän, ison ja komean surffilaudan kanssa.

saf31.jpg

Sunset and Fridays on mun vauva. Ensimmäinen oikea julkinen blogi ja täyttää kokonaiset 4 vuotta muutaman viikon kuluttua. SaF sai alkunsa kun keksin lähteä Bangkokiin yliopistoon ja koin, että mun elämässä oli alkamassa kokonaan uusi jakso. Halusin alkaa kirjoittaa muistiin reissuja, kokemuksia ja tallentaa hetkiä tältä uudelta jaksolta.

saf1.jpg

SaF on läytänyt nyt kolonsa jostain “Lifestyle” ja “Matkustus” kategorioiden välimaastosta. Reissaan paljon ja reissujuttuja tänne eniten tykkään kirjoitella, mutta yhtälailla vietän paljon aikaa Bangkokissa kotona ja postailen Bangkok-vinkkejä, asuja ja mulle arkisista asioista.

saf4.jpg

Toivottavasti tänne siis löytää tiensä kaikki Aasiasta, matkailusta, Thaimaasta tai ulkomailla asumisesta kiinnostuneet tyypit!

4 thoughts on “a little bit about me

 1. Moi! Mä oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja tykkään hirmuisesti sun tavasta blogata! Kivaa lueskella jonkun muunkin suomalaisen kokemuksia Thaimaassa asumisesta, vähän erilainen meininki kuin pohjoisessa. Itekin viime elokuussa lähdin Bangkokiin vaihto-opiskelemaan (BUIC), olin siellä vaan yhden lukukauden. Kauemminkin olis voinu olla, rakastuin siihen kaupunkiin täysin! Tällä hetkellä oon työharjottelussa Chiang Maissa ja heinäkuussa takas Suomeen. Aattelin kuitenkin muuttaa ens vuonna Bangkokiin lopullisesti jos vaan löytyy duunia, Suomeenhan mä en jää, se on varma!

  Osaatko sä puhua thaita ja kuinka hyvin? Mä yritän opiskella itsenäisesti mut ei siitä oikeen tuu mitään. Koulussakin oli vaan yks kurssi josta ei jääny paljoo mieleen…

  Jatka bloggaamista samaan malliin, näitä on kiva lueskella!

  Like

  1. Kiitos kauheesti! Oltiin siis samassa koulussa samaan aikaan muttei ikinä törmätty :D

   Onnea työnhakuun täällä! Työharjottelu kohdemaassa auttaa tosi paljon palkalliseen duuniin hakiessa voin sanoa :)

   Kyllä mä aika hyvin puhua pälpätän thaiksi kaikkia perus asioita, tosin äänenpainoja en aina muista :D Kävin kans BUIC:in sen thai kurssin, mutta en oppinut sieltä mitään. Parasta on vaan hengailla paikallisten kanssa ja sanoa niille että puhuun vain Thaita. Alkuun se on ärsyttävää mutta väkisin siinä oppii. Kannattaa myös opetella aakkosia ja lukemaan, se auttaa tosi paljon oppimista!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s