maybe OKAY will be our ALWAYS

Löysin nää buzzfeedin sivuilta ja mun oli ehdottomasti pakko tulla jakamaan nää teille. Oon ihan älytön John Green fani (kiitos pauliinan suositusten) ja nyt luen kolmatta Greenin kirjaa. Jo luettuna on “Fault in our stars” ja “Looking for Alaska” ja nyt menossa “An abundance of Katherines”. 
Kaikista kätevintä on kun omistaa kindlen ja voi kaikki kirjat vaan kotona lataa amazonista suoraan valmiiksi sinne, niin ikinä reissussa lopu hyvä luettava! Ei sit myöskään tarvitse kantaa painavia kirjoja mukana tai yrittää paikan päällä ettiä kiinnostavia kirjoja (joka on välillä ihan mahotonta). Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille sekä John Greenin kirjoja, että kindlen hankkimista reissuille :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s