lost in paradise

hattu heavy paita lost in paradise shortsit zapa/vintage kengät h&m

Mitä kuuluu kukku luuruu? Oon taas Bangkokissa ja takas koulussa! On ollut vähän kiirettä kouluprojektien (ja parin muun projektin) kanssa, mutta nyt alkaa taas näyttää siltä, että tännekin on aikaa päivitellä.

Olin tosiaan siellä Balilla mun synttäreiden yli (12.2) ja viime maanantaina lensin takasin kotiin. Sen jälkeen oon viettänyt tiiviisti aikaa koulussa ja parhaiden kavereiden kanssa. Täytyy tosin myöntää, että ei mennyt kun 72 tuntia siitä kun laskeuduin Bangkokiin ja taskussa oli jo uudet liput Balille, hups. No nyt on sitten reissuja tiedossa ensi kuulle oikeen hyvissä määrin, mutta palataan niihin vielä myöhemmin.

Nyt täytyy juosta, meillä on tyttöjen kanssa lonkkaripäivä !

2 thoughts on “lost in paradise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s