stop dreaming, start packing

Sain itteni hereille kun kone laskeutui Balille kello 7 aamulla. Ei yhtään paha herätys. Otin huoneen Suka Beach Inn:stä ja nyt oon pyörinyt muutaman tunnin sängyssä. Koitan metsästää itelleni lipun Gili Trawanganille ja kattoo jos tänää pääsis vähän surffailee. Palataan siis rantakuvien kanssa asiaan Gileiltä !

6 thoughts on “stop dreaming, start packing

 1. Sulla on kyllä niin ihana blogi :-) Yritin muuten kommentoida tuohon edelliseen postaukseen, mutta joko mun tietokone sanoi itsensä irti, etkä saanut kommenttiasi, tai et ole vielä julkaissut sitä, niin kysyn nyt uudelleen. Milloin teet sen lupailemasi koulu- ja opiskelupostauksen? Odotan mielenkiinnolla! :-)

  Like

 2. Morjens. On ollut kivaa lukea blogiasi :) Olen tulossa Thaimaaseen 7 viikoksi ja tarkoitus olisi käydä muissakin maissa, mut tällä hetkellä ei ole kuin meno paluu lippu ostettuna, enkä haluaisi vielä päättää milloin mihinkin menen. Olisiko sinulla vinkkiä mistä saisi jonkin mahdollisimman halvan feikki visarunin naapurimaahan, ettei tule mitään ongelmia tullissa..

  Like

  1. Ongelmahan tulee suomen päässä jos ei ole näyttää että poistuu maasta 30pv kuluessa. Kannattaa siis hakea thaimaan suurlähetystöstä 2kk viisumi jos on lennot 7 viikoksi edes takas :) tai ostaa airasialta halpa lento jonnekkin (esim jakartalle) ja vaan jättää käyttämättä. Jos jotain muuta kysyttävää tulee mieleen niin pistä mulle sposti (mayroks@msn.com) ja voin vastailla sitä kautta :)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s