tpaita asos farkut pull&bear tossut h&m ranne- ja nilkkakorut kerätty ympäri maailmaa

En tiedä tarkalleen mitä eilen tapahtui, mutta mun tukka vaihtoi taas väriä tummempaan. Tällä kertaa sentää onnistuin värjäämään tän reuhkan vaalean ruskeaksi (vai vihertävän harmaaksi?), toisin kun aina aikasemmin se on vaan suoraan muuttunut mustaksi. En oikeen ymmärrä näitä thaimaan hiusvärejä. Ne on vähän kun kinder munat, ikinä ei tiedä mitä sieltä paketista löytää. Ja vinkki vinkki, paikalliset kaupan blondit värit ei värjännyt edes mun juurikasvua blondiksi. Suosittelen täällä siis kääntymään suoraan kampaajan puoleen, ellei ole vähän adventorous ja valmis yllättäviin tuloksiin.

Oikeesti mun piti kertoa teille, että kävin ikeasta ostamassa joulukinkun, vaikka en omista vieläkään uunia. Ostin myös joululahjapaperia, vaikka en ole ostanut yhtäkään lahjaa. Ihan hyvä reissu siis.

Ja Fluke pysäytti auton keskelle peltoa ja ehdotti, että otetaan asukuvat. Aikamoinen mies kun jaksaa niin kovin omistautuneesti panostaa mun pikkuruiseen blogiin !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: