Hyvää huomenta ! Huomenna on vihdoin tämän jakson lopputyön palautus ja sitten alkaa mun kuuden päivän lukuloma. Todennäköisesti siis hengailen Changilla koko ensiviikon, stressaan kokeisiin lukemista ja päädyn kuitenkin kokeisiin lukematta mitään. Been there, done that (every damn exam week).

Nyt kuitenkin keskustan kirjakauppaan etsimään jotain uutta fiktiivistä lomaluettavaa, iltapäivästä moikkaamaan kaverin viikon vanhaa vauvaa (onko teidänkin kaveripiireissä jotain vauvabuumia menossa? täällä kaikki sikiää lapsia ja mulle tekee rankkaa jo itteni ruokkiminen), ja illalla salille hakkaa säkkiä ja harrastaa jotain urheilun tyyppistä.

Seuraavan kerran blogiin kerkeen taas kurkkia varmaan ensiviikon puolella, joten laittakaa vaan kysymyksiä tulemaan edelliseen postaukseen. Vastaan ihan jokaiseen. Sanotaan että aikaa on vaikka keskiviikko iltaan !

2 thoughts on “always talking shit, took your advice and did the opposite

 1. Emmi L. says:

  Joo siis todellakin tota sikiämistä havaittavista lähipiirissä!

  Like

  1. Mari says:

   Joku uus vauvabuumi menossa, vai onkohan se vaan kun on tässä iässä…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: