kysy ask fråga

You know what’s up! Seuraavat pari päivää tai ehkä viikon aijon keskittyä täysin mun loppuprojekteihin ja viimeisiin tentteihin ja pysytellä poissa täältä blogin puolelta. Sillä aikaa kun mä piilottelen tietokoneen näytön takana saatte te pommittaa mua kysymyksillä ! Kyselkää kaikkea, mitä vaan, mistä vaan ja lupaan vastailla parhaani mukaan ihan kaikkeeeen. Palaan vastauspostauksen kanssa sitten taas asiaan :)

translation: Next week or so I’ll be working on my final projects and studying for my final exams. While I’m hiding behind my computer screen all of you can sent me questions. Ask me anything and I will come up with some answers ;)

9 thoughts on “kysy ask fråga

 1. Mitä opiskelet ja kuinka kauan opintoja on jäljellä? Ootko ajatellut jäädä valmistumisen jälkeen Thaimaahan? Käytkö tällä hetkellä missään töissä? Kuinka kauan ootte seurustellut poikaystävän kanssa? Mitä (epämukavaa?) tapahtu viime Halloweenina?

  Like

 2. EN oo hirveesti seuraillu sun blogia, niin kysäisenpä tällaisia asioita (Toivottavasti näihin ei löydy vastausta ihan joka postauksesta XD)1. Miksi juuri Thaimaa?2. Milloin muutit sinne?3. Kauanko aiot viipyä?4. Paras/pahin asia mitä sinulle on siellä tapahtunut?

  Like

 3. Aloitetaan vuodenvaihteessa tyttöystävän kanssa 7 viikon seikkailuloma thaikuissa, ekat kolme päivää Bkk:ssa. Mikä ois paras paikka uuden vuoden juhliin Bangkokissa?

  Like

 4. Luetko sä jotain blogeja, (jos niin mitä)?Onko sulla jokin luottoasu/-vaate?Parhaat vaateliikkeet Bangkokissa?Mitä neuvoja antaisit ekaa kertaa Thaimaahan matkustavalle?Lempi-thairuoka?Syötkö sä (lähes) kaiken lusikalla vai perinteisesti suomalaiseen tapaan haarukalla ja veitsellä? :D (haha, itselleni tarttunut tuo tapa syödä lusikalla thaimaalaiselta poikäystävältäni)Mitä asioita kaipaat Suomesta (esim. jotain tapoja tms)?Kuinka hyvin puhut thaita ja onko sun mielestä kieltä ollut helppo oppia?Parasta Thaimaassa?Eipä muuta tällä erää! :-)

  Like

 5. Mitä kautta olet päässyt opiskelemaan sinne Thaimaahan?Mitä opintoihisi kuuluu?Mitä kautta olet saanut asunnon, ja miten maksat esimerkiksi vuokran? Tarkoitan siis, että oletko esimerkiksi töissä, tai muuta vastaavaa.Millaiset pääsyvaatimukset kyseiseen kouluun oli? (Todistus, kielitaito?)Jos menin henkilökohtaisuuksiin, niin pahoittelen, enkä tietenkään vaadi sinua vastaamaan! :-)

  Like

 6. Ich habe eine Frage (ok maybe more than 1 frage): How much do you love Mint?What does the fox say?What is your favorite pair of shoes since you have so many?What do you think about the new Gucci 2014 spring/summer collection?Best thing/advice anyone has ever given you?

  Like

 7. Mainitsit yhdessä postauksessasi, että teet joitain intialaisia? leffaextratöitä. Miten olet tällaiseen päässyt mukaan?Silloin, kun muutit sinne Thaimaahan, niin miten helposti sait ystäviä? Tunsitko ketään ennen sinne muuttamista/koulun aloittamista?Miten thaimaalainen poikaystävä eroaa suomalaisesta? Miten thaimaalaiset pojat/miehet ensinnäkin eroavat suomalaisista/länsimaalaisista miehistä? Kummat ovat enemmän sinun mieleesi?Millaisia ohjeita tmv. antaisit tytölle, jolla on suunnitelmissa lähteä suunnilleen vuoden kuluttua opiskelemaan Thaimaahan? Miten paikalliseen arkeen pääsisi parhaiten kiinni – ja niin edelleen?Minkä verran osaat thaita? Oliko kieli helppo oppia?Siinä nyt muutamia kysymyksiä :-)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s