I can’t count the miles away from where I wanna be

Oltiin aikamoinen näky kun ajettiin kaksi parikymppistä tyttöä autolla kissa takapenkillä changille. Ei ehkä ihan jokapaivänen tule vastaan tämmöstä poppoota. Vielä kun Jonde pissatti Skyta hihnassa, hiekkalaatikkoon kun odoteltiin lauttaa. Saatiin hieman huvittuineita katseita. Ei ehkä kovin tavallista täällä, että kissa on sisäsiisti, tai edes asuu sisällä! No kerta toinen on jo oppinut laatikkoon pissiä niin miksi sitä ei pitäisi yllä.

Changilla välttelin lonelyä ja kaikkia juhlia pysymällä bang baossa ja piilottelemalla grand lagunan rannalla. Kun me viimein maanantaina yritettiin lähteä ja ajoin hakemaan Jondea lonelyltä törmäsin pariin monen vuoden takaiseen paikalliseen tuttuun. Noh noin kolmeen mennessä olin kevyessä iltapäivä jurrissa, joten ei siitä lähdöstä sitten tullut mitään. Tiistaina saatiin kuin saatiinkin kaikki kamat kasaan ja ittemme illaksi kotiin.

Sain myös itteni sopivasti kipeeksi kaiken tän jälkeen, joten muutama kotipäivä tiedossa. Onneksi mulle harvoin nousee kuume niin ei tarvi koulusta olla pois. Paitsi tänää kun ei huvita, hah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s