tpaita fluken shortsit billabong kengät h&m lätsä benny gold

Eilen miellä oli pienet 15 hengen grillibileet, viini virtasi ja tänää on olo aika sen mukainen. Koitin kauheesti saada itteni rullailemaan puistoon tyttöjen kanssa, mutta ei tällä hedarilla vaan voinut. Sain itteni sentään ylös nejän aikaa ja Roastiin erittäin myöhäiselle lounaalle. Tosin mun lounas oli täytetty vohveli mansikoilla ja jäätelöllä, mutta koska olen aikuinen ihminen voin syödä mihin aikaan vaan aivan mitä huvittaa. Aikuisikän mahtavuuksia. Fluke myös yrittää panostaa tähän bloggailuun (huvittavaa) ja väkisin otti mun darra-asusta kuvia. Noh tää oli ainut kuva missä en apinoinut tai näyttänyt kieltä kun ryntäilin edes takas parkkihallissa. Ehkä parempi näin. Nyt 2 broke girlsiä koneelta ja ehkä muutaman sipsin voisi tähän oloon syödä…

translation: I would say, too much wine last night, but is it really possible?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: