Bangkok tip: Wine Connection

salmon and feta salad – 190b (5e)
pasta carbonara – 160b (4e)
bacon cheese burger – 220b (5,50e)

Sunnuntaina vaadin päästä treffeille. Koska sunnuntaille oli jo suunniteltu ikea reissu sai lounastreffit siinä sivussa kelvata. Yleensä tykkään käydä Wine Connectionissa mielummin iltaisin ja tilata ruuan kanssa viiniä, mutta paikka oli ihan viihtyisä lounasaikaankin. Kaiken lisäksi mulla oli aivan järkyttävä nälkä ja täällä annokset on isoja joten paikan valinta oli sillä selvä. Paikan hintatason voisi odottaa olevan paljon kalliimpi mitä se todellisuudessa on. Meidän lounas oli yhteensä 15 euroa ja illallisaikaankaan viineineen ei olla taidettu ikinä maksaa yli 25 euroa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s