my ko chang

Nyt niitä Ko Chang vinkkejä! Päällisin puolin olen changille matkustamisesta jotain kertonut täällä, mutta nyt tulisi vähän päivitettyjä vinkkejä :)
Siam Hut
Tällä reissulla yövyin Siam Hutissa, joka on ihan Lonely Beachin rannan alussa. Bungaloweja on kolmea tyyppiä (kaikki kyllä ihan saman näköisiä). On kalleimmat rannassa ilmastoinnilla ja kuumalla suihkulla, on tavalliset rannassa kylmällä suihkulla ja tuulettimella ja halvimmat rantabungalowien takana nurmikkokentällä, jotka on myös kylmällä suihkulla ja tuulettimella. Hinnat on noin 250b (6e) – 750b (19e)/ yö riippuen bungalowin tyypistä ja onko high season vai low season. Siam Hutissa on myös ravintola, baari, ilmainen wifi (joka ei tosin toiminut tälläkertaa), kajakkeja vuokralla (ehkä myös mopoja, ainakin oli aikasemmin, nyt unohdin tarkistaa) ja 100 metrin päässä tiellä minimart ja pankkiautomaatti. 
Nature Beach
Naturesta tuli näköjään otettua kokonaiset yksi kuva. Noh mitä pienestä, paikkaa on vaikea olla huomaamatta. Se on suoraan keskellä Lonelyä ja on mun ehdoton lemppari aamupala/lounaspaikoista. Naturen ruokalistoilla on niin kaikki thairuuat kuin aamupuurot ja myslit kuin myös mozzarella tikut ja kreikkalaiset salaatit. Harvoin löytää ravintolaa mistä saa sekä hyvää thaimaalaista kuin myös länsimaista ruokaa. Täällä ei ole ikinä tarvinnut pettyä. Hinnat on myös ehkä muita paikallisia paikkoja astetta korkeammat (silti halvat, ollaan kuitenkin thaimaassa), mutta hyvästä ruuasta saakin veloittaa.
Stone Free
Stone Free on vaarallinen paikka. Hyvä ruoka, mahtava sisustus, paras tunnelma, tänne jää joka kerta jumiin. Saatettiin istua Jonden kanssa täällä aamusta iltaan, nukkua, syödä, lukea kirjoja, jouruta ja juoda drinkkejä. Vähän kuin “home away from home”. Menusta löytyy aamupala vaihtoehtoja, thairuokia, mahtavat burgerit ja drinkkejä. Ehkä yksi parhaista ruokapaikoista missä hinnat on todella halvat. Tätä paikkaa ei voi oikeen tämän enempää selittää, se täytyy kokea itse.
Zion Bar
Zion on juuri se hiljainen rastabaari, jonka aurinkotuoleista mut löytää usein nukkumasta. Pojat myy vain drinkkejä, olutta, fruit shakeja ja soittaa reggaetä koko päivän. Jos on yhtään samallainen tyyppi kun minä ja ajattelee että ranta, viidakko ja reggae vain kuuluu yhteen kannattaa käydä täällä. Pojat on myös super rentoja ja voi antaa supereita matkavinkkejä eteläthaimaaseen. Zion Barin löytää Klong Kloi beachiltä. (Klong Kloi on pikkurinen ranta Bang Bao kylän jälkeen ihan changin eteläpäässä. Kannattaa vuokrata mopo, jos tänne haluaa).

3 thoughts on “my ko chang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s