welcome home baby pen


Oon pitkään vältellyt tätä koko blogia ajatuksissa asti, koska oon ollut kameraton. Nyt päätin aloittaa kuukauden paaston ja ostaa ruokarahoilla ruuan sijaan uuden kameran. Koska oon kaiken markkinoinnin urhi aina ja mulle on tosi helppo myydä ihan mitä vaan, päädyin ostamaan Olympus Pen lite E-LP-5:sen. Eli kyllä, juuri sen kameran mitä on joka blogeissa ja lehdissä markkinoitu ja tuputettu jatkuvasti. No onneksi on markkinoitu ja tuputettu, koska se on aivan ihana. Siinä on niin paljon kaikkia jänniä nappuloita ja säätöjä (sillä voi vaikka kuvata videoita! en edes tiennyt ennen kuin vasta kotona hehe) joita joudun opettelemaan, mutta se on ihan okei. Saatte siis pikkuhiljaa parempia ja parempia kuvia!

translation: finally got my baby Olympus pen lite e-lp5 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s