how to spent your day without doing anything

Mitä mä oikeen teen reissussa? Jos totta puhutaan niin en yhtään mitään. Tältä näytti yksi normaali reissupäivä.

Heräilin joskus kympin aikaan. Pyörin sängyssä väsyneenä pari tuntia. Koko yön satoi vettä ja myrskysi, enkä saanut nukuttua kun pelkäsin että kookokset saattaa tippua palmuista mun auton päälle (tällästä täällä viidakossa :D)

Siinä iltapäivästä sain sitten itteni ylös sängystä kun oli pakko saada jotain ruokaa. Käppäilin rantaa pitkin tohon kylän alkuun ja löysin yhden ravintolan mikä oli auki. Menusta löyty banaanipannari ja paikassa on ilmanen netti eli kaikki hyvin.

Ehkä pari tuntia selailin blogeja, päivitin omani, kattelin koulujuttuja ja tarkistin sähköpostit (ja latasin piirrettyjä koneelle)

Joskus kolmen aikaan kaverini aurinko ilmestyi ja päätin käydä vaihtaa biksut päälle. Jaksoin pari tuntia pyöriä rantahiekassa, kunnes oli pakko päästä suihkuun ja päikkäreille.

Kuuden aikaan oli taas pakko saada ruokaa ja tää oma rafla tekee ehdottomasti parhaat paikalliset ruuat, joten en lähtenyt mera edemmäs kalaan. Kattelin auringonlaskun, söin ja lähin takas torkkumaan.

Muutama tunti myöhemmin lähin moikkaamaan rastapoikia rannan reggae baariin, juteltiin tovi niitä näitä ja puolen yön aikaan lähin takasin kotiin nukkumaan.

Reissussa pyrin menemään ihan fiiliksen mukaan. Välillä käyn monta päivää pyörimässä nähtävyyksillä ja välillä vietän monta päivää (tai viikon) tekemättä yhtään mitään. Pyrin olla stressamaatta mun tekemättömyyttä vaikka välillä se on tällaselle suorittajalle aika vaikeeta !

Nää on muuten sitten viimeset puhelinkuvat! mutta siitä lisää myöhemmin…

2 thoughts on “how to spent your day without doing anything

  1. Mulla on kans hirveän vaikeaa lomallakin vain olla! Koko aika pitäisi olla tekemässä jotain ja paikalla ei pysty olemaan kuin vain syödessä. Kaverit aina vaan naureskelee mulle et relaas nyt kun mä huidon ympäriinsä :D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s