same old stockholm

lätsä Oill huivi indiska reppu urban outfitters paita h&m farkut pull&bear kamera fujifilm polaroid sormukset urban outfitters ja h&m

Käytiin viime viikolla Fluken vikoina päivinä ihmettelemässä Tukholmaa. En jaksa postaa teille mitään tukholma maisemakuvia koska a. kaikki on käynyt tukholmassa ja b. siellä oli ihan tyhmä ilma. Tunnen koko kaupunkia tosi huonosti joten meijän reissu meni aika shoppailu painotteiseksi (minä: hei oota mä käyn viel äkkii tuolla. fluke: joo… *odottaa pihalla nyrpeenä*). Laivalla sentää oli kivaa juoda viiniä buffetissa ja hengailla muumien kanssa.

Tässä muuten oli sitten viimeiset Fluken ottamat asukuvat, nyt täytyy varmaan pakottaa joku kaveri kameran taakse. Miten se aina tuntuukin niin typerältä ja nololta pyytää kavereita ottamaan itestä kuvia? Monet sentää tuntenu vaippaikäsestä asti ja yhdessä syönyt hiekkaa, ei enää pitäis hävettää? Eihän?

ps. omistan oikeesti muitakin kenkiä… tai sitten en

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s