we don’t roll anymore

Päästiin Italiasta kotiin (koko reissusta lisää myöhemmin) ja pääsin innoissani takasin heposeni selkään. Ilmeisesti se ei ole kuin pyörällä ajo jota ei muka ikinä unohda. Kaksi kylkiluuta hajalla ja kaksi viikkoa urheilukieltoa, byäääää. Tietenkin juuri kun säät on kivat ja lenkkeily motiivatio korkeimmillaan.
Eikai tässä muuta voi kun mökille makaamaan juhannukseksi ja huutelemaan Flukelle nurminkonleikkuu ohjeita. Herra kun ei ole koskaan edes ruohonleikkuria nähnyt !

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE  

4 thoughts on “we don’t roll anymore

  1. Auts! :( Eiks ollu turvaliiviä..? Joskus back in the days vedettiin ilman mitään suojavarusteita ilman satulaa missä sattuu, nykyään kyllä taitaa olla vähän tiukempaa. Onneks ite välttyny kuitenki pahemmilta vammoilta vaikka aika ryminällä on tullu välillä alas hepan selästä!

    Like

    1. Ei ollu ei, ja harmittaa että jäi kaappiin ! ei olisi luita menny :/ juu ennen aikoja mentiin kyllä aika paljon vielä villimmin ilman satulaa, turvaliivejä tai suojia muutenkaan :D hullu nuoruus

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s