2 thoughts on “Warapura breakfast

  1. Anonymous says:

    Aiheeseen liittymätön kysymys: Mitä semihyvät/hyvät lonkut maksaa Thaimaassa? Oon miettiny ostamista Suomesta mut ne maksaa täällä jotain parisataa euroa, ja oon tulossa Thaimaahan niin mietin ostamista sieltä, jos vaikka säästäis vähän :)

    Like

  2. Mari says:

    Ihan riippuu mitä haluaa :) Mulla on Loadedin dekki paris trukeilla ja oranga rullat alla ja paketti oli lähes 300 euroa. Sit ihan jotain Globen complete settejä saa alle 150e :) Käy kattoo NY/LA kauppa siam centerissä (ehkä :D) ja toinen on Mega Bang na:ssa, lähes kaikki surffimerkkien puljut myy myös erinäkösiä lautoja :)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: