The Jim Thompson house

Nähtävyys vinkki Bangkokissa! Jim Thompson House on entisen amerikkalaisen business miehen entinen koti ja nykyinen taidemuseo. Jim keräsi aasialaista taidetta ympäri kaakkoisaasiaa joten jos vanha aasialainen kulttuuri ja taide yhtään kiinnostaa suosittelen käymään. Paikka on heti National Stadium bts aseman alla, soi Kasem San 2 varrella (osoite thaiksi: ซอยเกษมสันต์ 2 พระราม 1). Sisäänpääsy alle 23-vuotiailta ja opiskelijoilta on 50b ja aikuisilta 100b.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s