f*ck weekends

Kun paskaa sataa taivaalta niin sitä ei sitten tihuta, vaan tulee kaatamalla..

Perjantai aamuna heräsin pirteänä ja ajoissa aamun kokeeseen. Kihartelin kotona ajankuluksi tukkaa kunnes oli aika käppäillä kouluun. Olin ajoissa kokeessa joka vielä meni super hyvin! Lähin kokeesta ekojen joukossa ja kaivelin puhelinta laukusta. Se ei ollut siellä, eikä ollut lompakkokaan. Iski pikkunen paniikki. Käännyin ympäri ja kävelin takasin luokkaan. Selitin valvovalle opettajalle asian: mun kamat on pöllitty valvotussa koetilaisuudessa, yliopistolla! Käytiin toimistolla kokeen nimilistan kanssa selvittämässä kenellä siihen on ollut mahollisuus. Listaan jäi noin 15 nimeä. Juoksin koneelle laittaa poikkikselle viestiä, että tulee koululle heti. Tarvitsin puhelimen että kortit ja verkkopankkitunnukset (joo niitä ei kannata säilyttää lompakossa…) saa suljettua. Poikkis tuli koululle, sain kaikki kortit ja tunnukset kiinni, ja eikun poliisilaitokselle tekemään rikosilmotusta. Äiti tsemppas puhelimessa kun millon raivosin hakkaavani sen ämmän joka mun kamat vei ja millon itkin hysteerisesti mun tärkeimpien kuvien perään jotka oli siellä lompakossa. Sairainta on, että se jokan mun kamat vei on mun kanssa keskiviikko aamuisin samalla luennolla..

Kun koko rumba oli hoidettu poliisiasemalla lähettiin Johannan kanssa hakee mulle uusi puhelin. Tiedättekö kuinka vaikeeta on löytää iPhone 4S nyt kun vitonen on tullut kauppoihin? Juoksin ympäri ostoskeskusta ja yhdessä liikkeessä oli tasan yksi 4S puhelin mustana. Mullahan ei ollut edes lompakkoa, saati mitään kortteja tai rahaa. Pari tilisiirtoa Johannan suomitilille ja sain uuden puhelimen ja sim kortinkin vielä vanhalla numerolla! Tässä vaiheessa oli fiilis että kyllä tää asia tästä vielä korjaantuu. Thaimaalaisesta pankista sain uuden automaattikortin ja tämän kuun vuokrarahatkin sain sieltä talteen. Nyt oli siis yksi pankkikortti sentään ja käteistäkin taisi olla vielä 25 euroa jäljellä.

Illalla oli pakko päästä parille drinkille ja sen illan tapahtumat onkin ihan toinen tarina. Lauantai ja sunnuntai meni sellasessa olossa kun ois junana alle huumepäissään jäänyt, eikä tää että kamat pöllittiin yhtään parantanut fiilistä. Nyt perjantain sekoilut jo naurattaa, vaikka aika morkkiksessa koko viikonloppu menikin. Jos joku haluu todellisen seikkailuillan Bangkokissa niin mulle ja Johannalle voi laittaa viestiä! Unohtumaton ilta taattu.

No nyt on sitten maanatai. Vaikka perjantai iltana italiaa puhuinkin erittäin sujuvasti en usko että tän aamuinen koe meni hirveän hyvin. Lukufiilikset oli viikonloppuna aika nolla. Vein myös koululle tänää kopion poliisiraportista, eikä niillä vieläkään ollut tarkkaa havaintoa kuka mun kamat vei, vaikka meillä koulussa on kameravalvonta. Olen erittäin pettynyt miten vähän koulu on viikonlopun aikana saanut mitään selville. Meidän koulu on vähän semmonen että hirveesti kaikki jotain tekee, mutta mitään ei tapahdu…

Nyt täytyy juosta taas yhteen kokeeseen. Tälläkertaa otan sen laukun oman penkin alle ettei mun vikojakin kolikoita viedä. Tän viikon on pakko olla parempi…

One thought on “f*ck weekends

  1. Voi eiii!! :( Vittumaista kun kamat katoaa ja joutuu käymään läpi sen hirveen rumban kaikkien korttien ja muiden kanssa!Jaksamisia!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s