scrolling through my head

Ekana, mikä toi turtles ote on tosta puhelimesta? Luovaa..

Oon pitänyt pientä blogilomaa ja keskittynyt koeviikkoon, joka on itseasiassa alkanut yllättävän hyvällä fiiliksellä. Ensi viikolla pidän varmaan rantalomaa ja katoan luennoilta viikoksi. Jatkuva lukeminen ja koulutöiden pakertaminen on vienyt musta kaikki elinvoimat ja tarviin sen kolmen ässän kombon: sea, sun and surf. Oon myös piilottanut mun kameran jonnekin laatikkoon etten vaan tarttuisi siihen noiden luettavien kirjojen sijaan. Toiminut erittäin hyvin, en ole ottanut yhtään kuvaa moneen päivään ja uusi into kuvaamiseen taas kasvaa. Etten tulisi ihan hulluksi nörtiksi kun opettelen ulkoa eri turismijärjestöjä oon saattanut myös kattoa puolitoista tuottaria Gossip Girliä ja kokkailla niin lettuja kuin lihapulliakin. Se parin viikon takainen väsymyskin on alkanut kaikota kun ruokapöydässä näkyy muutakin kun mama nuudeleita ja redbullia. Ainoa elämänmuutos mikä on tässä jäänyt roikkumaan listalle on urheilupuoli. Uuden vuoden jälkeen en ole käynyt salilla tai nyrkkeilyssä kertaakaan ja se vähän painaa omallatunnolla. Onneksi suunnitteilla on loman jälkeen 8 viikon kuntokuuri ja toivottavasti siitä jää ihan pysyvä tapa sitten.

Miten teillä menee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s