almost dead

Mun pukeutuminen on ollut lähiaikoina jotain tämän näköistä. Oon lievästi sanottuna kuollut. Mietin eilen, että en ole pitänyt yhtään rentoa viikon rantalomaa sitten syyskuun 2011. Eikai ihme kun väsyttää? En jaksa käydä salilla, en edes kokkaa mitään oikeeta ruokaa. Istun kotona, teen esseitä, juon redbullia toisen perään ja keittelen mama-nuudeleita, tosi terveellistä. Aamulla 9 tunnin yöunien ja parin painajaisen jälkeen meinasin alkaa itkee kun alakerran pesula oli 9:25 vielä kiinni. Ovessa kun lukee että ne avaisi tasan yhdeksältä. Tein U-käännöksen ja kävelin takasin kotiin paitojeni kanssa. En edes mennyt kouluun aamuluennolle. Katotaan lounaan jälkeen uudestaan.

Nyt meen aloittamaan terveellisemmän elämän ja kokkaan jotain muuta kun sitä mamaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s