halloween

Halloween tuli ja meni, oli ihan super ilta. Kaikki parhaat kaverit kasassa ja meijän meikit oli loppupeleissä yllättävän päheet. Kasvomaalejahan me juostiin hakemassa parituntia ennen kun kaikki tuli mun kämpille alottelee, hyvin taas ajoissa. Eikä meistä ole varmaan kukaan ikinä halunnut ottaa niin montaa kuvaa kun ton illan aikana, haha.

Kirjaimellisesti koko loppuviikko on menny sängyssä telkkaria tuijotellessa. Oon epätoivosesti yrittänyt raapustaa kasaa mun matkaopas projektia aika heikolla tuloksella, hehe. No nyt voi sitten taas yhen sunnuntai yön istua tässä näppäimistön ääressä…

Hei muutes, mietin että mitä mieltä ootte videoista blogeissa? Jaksaako kukaan niitä ikinä oikeesti kattoa vai skroillailetteko vaan alaspäin kun sellanen tulee vastaan? Oon tunnetusti maailman laiskin kuvaamaan ja myös kirjoittelemaan mitään (tää on mulle super pitkä postaus, haha) joten mietin että voisin tehdä teille välillä videoita vähän mistä millonkin, miten ois? Jee vai Buu?

3 thoughts on “halloween

  1. Video-postauksille joudun sanomaan….JEE!Toisinaan haluan lukea ja nauttia kauniista kuvista. Mutta olen myös toisinaan kovin kovin laiska lukemaan. :)Laitas tulee muutama video pätkä. :)Itsekkin haluisin, en vaan taida osaa olla luonnollinen videolla. .

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s